Algemene Reserveringsvoorwaarden

De website www.hotdogholidays.com (hierna de Website), is eigendom van THE PROMOTION HOTEL GROUP SC, (hierna HPG), gevestigd op Crtra. Platja de Pals Km 4 s/n (Edif. Golf Beach ) - Pals - Girona (Spanje), en BTW nummer (NIF) G-17716325, ingeschreven in het Handelsregister van Palafrugell, A-1461/2002-1


Huisdieren
Al onze accommodaties accepteren minimaal 1 hond per woning. Indien u met meer dan 1 hond reist, of met een ander soort huisdier, moet HPG dat overleggen met de eigenaar alvorens de reservering definitief te kunnen maken. Wij zullen u in dat geval binnen 48 uur informeren.

Inrichting en distributie van de woningen
Indien wij meerdere woningen van hetzelfde type in de verhuur hebben, worden deze woningen met één presentatie weergegeven. Dit betekent dat de woning die u uiteindelijk krijgt toegewezen licht kan afwijken van de fotos en omschrijving op de website. Indien de faciliteiten van de woningen afwijken, zullen wij in de omschrijving alleen de faciliteiten noemen waarover alle woningen beschikken. Zo kan het voorkomen dat u in uw woning een vaatwasser aantreft terwijl deze niet in de omschrijving terug te vinden is.

Betalingscondities
Om uw reservering van één van onze vakantiehuizen te bevestigen wordt een aanbetaling gevraagd. De hoogte van deze aanbetaling kan verschillen per type woning. Details van de hoogte, tijdstip en manier van betalen worden aangegeven op de reserveringspagina.  Wij behouden het recht voor deze reservering te annuleren indien de aanbetalingen niet binnen 5 dagen wordt voldaan.

De betalingen kunnen zowel per bankoverschrijving als per credit card worden voldaan. De geaccepteerde credit cards zijn: Visa, Master Card.

De waarborgsom
De hoogte van de waarborgsom wordt per accommodatie vermeld op de detailpagina van de woning. Deze waarborgsom dient bij aankomst te worden voldaan. De borg wordt onder normale omstandigheden binnen enkele dagen aan u teruggestort, onder verrekening van eventuele schade of overmatige extra schoonmaakkosten. (de woning moet opgeruimd achtergelaten worden, zonder vuile vaat, oven, keukengerei, vuilnis, etc.). HPG is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de teruggave van de borgen.


Uw reservering veranderen

Wanneer u een verandering wilt aanbrengen in uw boeking nadat deze is bevestigd, kunt u dit kenbaar maken via info@hotdogholidays.com of een fax naar: +34-972-623377. Wij zullen ons best doen uw reservering naar wens te veranderen.

Annulering door de reiziger

Als u besluit uw reservering te annuleren, vragen wij u dit kenbaar te maken via e-mail: info@hotdogholidays.com. Vergeet hierbij niet uw naam en referentie nummer te vermelden. De annuleringsvoorwaarden verschillen per accommodatie en worden daarom op de accommodatiepagina vermeld.

Nota bene: heeft u een annuleringsverzekering afgesloten en een geldige annuleringsreden, dan vergoedt de verzekering u de in rekening gebrachte kosten.
Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Let op! Uw annulering is alleen geldig als wij de ontvangst van de annulering schriftelijk aan u hebben bevestigd.

Annulering/veranderingen door de eigenaar:
Wij hopen en verwachten u alle services die bevestigd zijn te leveren. Echter, aangezien wij gebruik maken van onafhankelijke bedrijven en eigenaren om deze service te leveren, hebben wij daarover geen directe controle. Mocht het gebeuren dat de eigenaar een wijziging doorvoert of annuleert, zullen wij ons best doen een geschikt alternatief te vinden of het probleem op een andere gepaste wijze op te lossen. De eigenaar houdt zich het recht voor om in geval van absolute noodzaak uw reservering te annuleren of te wijzigen. (bijvoorbeeld in geval van storing of onvoorzien onderhoud, etc.)

Annulering wegens factoren buiten onze invloed:
HPG stelt zich niet aansprakelijk en geeft dan ook geen compensatie wanneer wij gedwongen worden om uw reservering te annuleren of te wijzigen door situaties die buiten onze invloed liggen, die wij én onze aangesloten partijen niet hebben kunnen voorzien, ongeacht alle voorzorgsmaatregelen. Hiermee wordt gedacht aan oorlog of dreiging tot oorlog, bedrijfstak disputen, natuurrampen, terroristen, etc.

 

Klachten
Als u klachten hebt gedurende uw verblijf, vragen wij u dit DIRECT kenbaar te maken aan het personeel van uw accommodatie, zodat er direct gewerkt kan worden aan een oplossing van uw klacht.
Echter, mocht uw probleem onopgelost blijven, moet u onmiddellijk (indien mogelijk schriftelijk!) een klacht indienen bij het management van de accommodatie. U kunt ons ook per email: info@hotdogholidays of per fax tel: +34-972-623377 uw klacht kenbaar maken. Dit moet echter gebeuren aan het begin van uw verblijf of de probleemsituatie.
De gast is verplicht de accommodatie de nodige tijd te geven om het probleem op te lossen. Mocht er geen (schriftelijke) klacht zoals hierboven beschreven zijn gegeven, verliest de gast zijn recht op geld teruggave, tenzij dit anders is afgesproken met de accommodatie. Als klachten aan het eind van het verblijf worden ontvangen komt de gast niet in aanmerking voor restitutie. In geen geval is HPG verantwoordelijk voor het restitueren van gelden; de accommodatie moet hierover in overeenstemming met de gast een regeling treffen.

WIFI 
De eigenaar is niet aansprakelijk jegens de huurder of reiziger indien de WIFI/Internetverbinding (tijdelijk) niet werkt.

Verlies of vergeten van sleutels 
Als de huurder zichzelf heeft buitengesloten door het verlies of vergeten van de sleutels, wordt een toeslag gerekend om de deur te openen of het slot te vernieuwen. Hoogte van de toeslag is afhankelijk van de situatie, en zal hoger zijn buiten kantooruren.

Buiten kantooruren en op zon- en feestdagen
Buiten kantooruren, op zon- en feestdagen kunnen wij u niet garanderen dat problemen of reparaties worden opgelost.

Bouwactiviteiten, geluidshinder en milieuproblemen
Het komt incidenteel voor, dat in de directe omgeving van een accommodatie onverwacht bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Wij kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid aanvaarden. Hetzelfde geldt voor geluidsoverlast door buren, kerkklokken of landbouwwerktuigen. Wij kunnen u ook niet beschermen tegen milieuproblemen in uw vakantiestreek (bijv. vervuiling zeewater) en adviseren u eventuele publicaties hierover in de media te volgen.

Disclaimer:
Ondanks onze overtuiging dat de informatie vermeld in deze site correct is, zijn wij in geen geval aansprakelijk als deze informatie incorrect of incompleet blijkt.